Publicitaire plaathouders met een ‘invisible’ afwerking

Wenst u graag een nummerplaathouder met publiciteit voor uw zaak? Wij personaliseren uw nummerplaathouders met uw logo, een speciaal lettertype naar keuze of een bijzondere lay-out. We leveren onze publicitaire plaathouders met een ‘invisible’ afwerking vanuit Kortrijk en Antwerpen naar heel België. Andere uitvoeringen, zoals plaathouders in aluminium en kunststof, zijn ook verkrijgbaar. De kwaliteit en de duurzaamheid van de geleverde houders is hierbij steeds gegarandeerd.

 

Naadloze afwerking met verschillende opties

Bij publicitaire plaathouders met een ‘invisible’ afwerking is de plaathouder verhuld door de officiële plaat. De publiciteit is alleen zichtbaar onderaan en niet over de volledige lengte zoals wel het geval is bij een publicitaire plaathouder in kunststof. De nummerplaat is gemakkelijk te monteren. We bieden de volgende afwerkingen:

Plaathouders afgewerkt met zeefdruk.

Plaathouders afgewerkt met een hoogwaardige automotive doming. Het minimumaantal voor deze afwerking bedraagt 1000 stuks.

Graag meer informatie over deze afwerking voor uw publicitaire plaathouders? Neem dan vandaag nog contact op met het team van C&C Equipment in Kortrijk en ontdek wat wij voor u kunnen doen.