Publicitaire plaathouders in aluminium

C&C Equipment is de specialist bij uitstek voor het personaliseren van nummerplaathouders. We bieden daarbij verschillende afwerkingsopties in tal van materialen, waaronder ook publicitaire plaathouders in aluminium die we leveren vanuit Kortrijk en Antwerpen over heek België. We garanderen een degelijke service met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Afwerkingsopties in aluminium

De gestanste aluminium platen worden gelamineerd met folie en hebben een afwerking in aluminium of zwart. De tekst wordt aangebracht via zeefdruk. De nummerplaat zit vast met nylon afstandhouders en inox-rvs schroefjes. Bekijk hieronder de verschillende opties.

De nummerplaat zit volledig in de plaathouder en heeft een kleinere boord onderaan. Kleurafwerking in aluminium.

Hetzelfde model zoals hierboven beschreven, maar een kleurafwerking in zwart.

De nummerplaat is meer op de plaathouder en beschikt over een grotere rand voor publiciteitsruimte. Kleurafwerking in aluminium.

Hetzelfde model zoals hierboven, maar met een kleurafwerking in zwart. Dit is bovendien een model dat vaak gekozen wordt door BMW-dealers.

 

 

Wij staan voor u klaar

Graag uw publicitaire plaathouders in aluminium bestellen? Of wenst u liever neutrale plaathouders? Bij C&C Equipment in Kortrijk is het allemaal mogelijk. Neem even contact met ons op en vertel ons over uw wensen. Wij staan steeds voor u klaar.