Menu

Nummerplaathouders voor
auto’s en motorvoertuigen.

Contacteer ons: 0475 51 87 85 / 0475 24 07 18

Publicitaire plaathouders

C&C Equipment maakt in de eerste plaats publicitaire plaathouders voor auto’s. Op deze manier kan u op een duidelijke en gemakkelijke manier reclame maken via nummerplaten. Bovendien is het erg goedkoop: voor de prijs van nog geen pint kunt u uw klanten 4 à 5 jaar laten rondrijden met reclame voor uw zaak!

Verschillende mogelijkheden

De plaathouders uit Kortrijk zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: ABS, polypropeen, aluminium… Alles hangt af van de wensen van de klant. U heeft ook de keuze tussen verschillende kleuren, logo’s, een huisstijl... Bovendien bieden wij ook een luxe-uitvoering: plaathouders in chroom.

Wij kunnen 14 dagen na uw goedkeuring al leveren! Ideaal dus om snel werk te maken van reclame zeker als u actief bent in de autohandel, als leasingfirma of als autodealer.

C&C Equipment heeft bovendien de eerste plaathouder gemaakt waarbij de plaat niet langer op de wagen geboord moest worden! Daardoor werd het een stuk gemakkelijker om de plaat op de auto te hangen. De alom bekende kleine zwarte plaathouder in chroom hebben we nu ook in de Europese formaten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neutrale plaathouders

Naast de publicitaire plaathouders bieden wij u ook de mogelijkheid om voor een neutrale uitvoering te gaan. Deze zijn in dezelfde materialen en vormen beschikbaar.